i kopia strony wyjściowej rury łączącej, dla każdego, kto jest zainteresowany:
Wygląda niesamowicie. Właśnie zamówiłem swój. Czy zauważyłeś jakąś poprawę lub stratę w osiągach motocykla? Pytam, ponieważ powiedziano mi, że tracisz 10 KM z IXrace. Jest niemiecki film, w którym motocykl jest testowany na rolkach.I ostateczny wynik. Uwielbiam wygląd shorty i czerń jest naprawdę bardzo ładna na tym motocyklu:
![]()
![]()
Dźwięk jest znacznie mocniejszy. Nawet bez DBK nie uważam go za tak obraźliwy, o ile nie stoisz zbyt długo na biegu jałowym 😉
Nie odczułem żadnej utraty mocy. Nie spodziewałbym się żadnej, na pewno tylko dla slip-on, z CAT pozostającym na motocyklu. Nie martwiłbym się tym.Wygląda niesamowicie. Właśnie zamówiłem swój. Czy zauważyłeś jakiś zysk lub stratę w osiągach motocykla? Pytam, ponieważ powiedziano mi, że tracisz 10 KM z IXrace. Jest niemiecki film, w którym motocykl jest testowany na rolkach.![]()
^this 👍Gdybym chciał więcej KM, wziąłbym 1290.
Wygląda świetnie. Dobra robota przy instalacji, dzięki za wszystkie informacje. Przyglądam się temu samemu elementowi do mojego 790, miłego dnia wszystkimMontaż nie jest bardzo skomplikowany i myślę, że nie powinien stanowić problemu dla nikogo, kto ma kilka narzędzi ręcznych. Jedyną trudnością było doprowadzenie łącznika do katalizatora i utrzymanie go na miejscu. Nie jest tak źle.
Po prostu dzielę się doświadczeniem.