i kopia strony wyjściowej rury łączącej, dla każdego, kto jest zainteresowany:
Nie wiem, czy "Podkładka" "dystans" ma iść z przodu czy z tyłu? Ponieważ z przodu nie ma powodu technicznego, a z tyłu tłumik dmucha w kierunku tablicy rejestracyjnej...Następnie przyszedł tłumik. Zamontowałem wszystkie śruby, ale nie dokręcałem ich momentem obrotowym, dopóki wszystko nie było na swoim miejscu. Dopasowanie jest bardzo ciasne i dobrze wykonane.
![]()
Sprężyny są łatwe do zamontowania za pomocą dostarczonego ściągacza.
Wygląda niesamowicie. Właśnie zamówiłem swój. Czy zauważyłeś jakąś poprawę lub stratę w osiągach motocykla? Pytam, ponieważ powiedziano mi, że tracisz 10 KM z IXrace. Jest niemiecki film, w którym motocykl jest testowany na rolkach.I ostateczny wynik. Uwielbiam wygląd shorty i czerń jest naprawdę bardzo ładna na tym motocyklu:
![]()
![]()
Dźwięk jest znacznie mocniejszy. Nawet bez DBK nie uważam go za tak obraźliwy, o ile nie stoisz zbyt długo na biegu jałowym 😉
Wygląda świetnie. Dobra robota przy instalacji, dzięki za wszystkie informacje. Przyglądam się temu samemu elementowi do mojego 790, miłego dnia wszystkimMontaż nie jest bardzo skomplikowany i myślę, że nie powinien stanowić problemu dla nikogo, kto ma kilka narzędzi ręcznych. Jedyną trudnością było doprowadzenie łącznika do katalizatora i utrzymanie go na miejscu. Nie jest tak źle.
Po prostu dzielę się doświadczeniem.
Dzięki.Dobra robota @QCS - Myślę, że stubby wygląda świetnie, jak brzmi w porównaniu do standardowego wydechu?
Czy pręty ochronne na rurze łączącej się nagrzewają się? Kiedyś wypaliłem dziurę w starej parze spodni z osłoną podobną do tej.