Czy ktoś wie, co może powodować tego rodzaju wyciek oleju?
Bardzo powszechne. Wyciek uszczelki pokrywy zaworów przy półksiężycu. Dużo na forum na ten temat. Po naprawie jesteś jak nowy. Nie martw się, ponieważ nie sugeruje to, że masz "zły motocykl".Czy ktoś wie, co może powodować tego rodzaju wyciek oleju? View attachment 9020 View attachment 9023
Tak, dobry stary Earl, jak my, Jankesi, lubimy go nazywać... Waga 10w50.Olej ?
Nie miałem żadnych problemów z moim 21 890R. Jak dotąd 3200 mil.Jestem przekonany, że prawie każdy, kto posiada duke 790, 890 miał ten problem.
Jak mówiłem. Żadnych problemów jakiegokolwiek rodzaju.I jeszcze jedno pytanie do ciebie... czy masz jakieś problemy z wyciekiem płynu chłodzącego? Dzięki za odpowiedź.
Dlaczego nie jeździć na motocyklu, aż uszczelka dotrze? To bardzo drobny problemCzy ktoś miał sukces z zamówieniem i otrzymaniem uszczelki głowicy? Mój motocykl jest u dealera i czeka na uszczelkę, zanim zdejmą górę i wymienią. Nienawidzę nie mieć motocykla do jazdy…
Cóż... brak przedłużonej gwarancji w Wielkiej Brytanii... Mam nadzieję, że i tak to pokryją lub że nie będzie to zbyt drogie...Mój został naprawiony w ramach przedłużonej gwarancji.![]()